Prijzen – Uw familie stamboom onderzoek

Uw familie stamboom door ons uit laten zoeken

In principe doen wij alleen onderzoek in Nederland. Mocht uw familie uit het buitenland blijken te komen dan nemen wij contact met u op.

Normaal gesproken moet het zeker mogelijk zijn uw familie terug te vinden tot circa 1780. Voor 1811 zijn we afhankelijk van de kerkelijke registers die niet allemaal bewaard gebleven zijn.

  • Stamreeks € 200,00
  • Kwartierstaat € 200,00
  • Genealogie € 300,00
  • Parenteel € 400,00
  • UItgebreide kwartierstaat € 400,00

Wat krijgt u hiervoor?

De door ons gevonden gegevens samen met de door u aangeleverde gegevens worden tot een A4 map verwerkt. Hierin vindt u uiteraard de bronvermeldingen en een index op naam en op plaatsnaam. Ook kleden wij het geheel zoveel mogelijk aan met plaatjes van beroepen, dorpen en/of steden en een aantal kopieën van aktes. Misschien is er wel een foto/tekening van het huis van één van uw voorouders te vinden of de kerk waarin ze gedoopt/getrouwd zijn.

Tevens krijgt u de ingevoerde gegevens aangeleverd op cd-rom in gedcom formaat, dit is verder uit te werken of te bekijken met verschillende gratis programma’s.

Een van de bekendste is het gratis genealogieprogramma Aldfaer.

Indien gewenst een gratis webpagina met uw gegevens op onze server (dit is handig voor familie die wat verder weg woont)

Verder kunnen wij tegen scherpe prijzen een Nederlandse domeinnaam voor u regstreren en uw stamboom daarop publiceren met een (gratis) database gestuurd genealogie programma erachter, hier kunt u samen met uw familie dan aan verder werken.

Bij belangstelling kunt u contact opnemen met Terry van Erp

Een leuk kado voor huwelijk, geboorte, jubileum, verjaardag enzovoort.

Bent u op zoek naar een leuk en origineel kado voor uw ouders of opa en oma die 50 jaar getrouwd zijn, of zoekt u iets aparts voor de verjaardag van uw vader of moeder.

De aan te leveren persoon moet rond 1900 geboren zijn, of getrouwd rond 1920 anders zijn de gegevens i.v.m. de wet op de privacy niet te vinden.

Mocht u een persoon van latere datum hebben, neemt u dan even contact op, zodat wij kunnen bekijken of het mogelijk is hier iets van te vinden.

Voor vragen of bij belangstelling kunt u contact opnemen met Terry van Erp

4 comments

    1. Met de juiste informatie kan ik wel wat vooronderzoek doen, ik heb dan wel wat doopnamen en eventueel data van grootouders nodig, u kunt deze aanleveren per email aan colani@live.nl met als onderwerp: onderzoek de Jongh / Snijders Oosterhout.

  1. Met de juiste informatie kan ik wel wat vooronderzoek doen, ik heb dan wel wat doopnamen en eventueel data van grootouders nodig, u kunt deze aanleveren per email aan colani@live.nl met als onderwerp: onderzoek de Jongh / Snijders Oosterhout.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *