Pages

Onze visie!

16 december 2014 - Colani

Onze visie

Sinds 2000 is ons doel een goede en efficiënte relatie met onze klanten gebaseerd op vertrouwen. Alleen door samenwerken kunnen we aan uw wensen voldoen. U hoeft geen technische knowhow te hebben. U geeft aan wat u wilt, en wij buigen ons over wat haalbaar en mogelijk is.
Wij kunnen voor u de website ontwerpen die klaar is voor de toekomst.
Wat kunnen wij voor u doen:
Marktonderzoek, Ontwerp, Onderhoud en Promotie dit alles gericht op de zakelijke markt.
Wij bieden een betaalbare manier voor uw bedrijf om "online" te gaan, zonder kwaliteitsverlies.
Goedkope oplossingen leiden zelden tot tevredenheid en missen meestal hun doel. 

Nieuwsgierig?

Wij willen graag onze kennis gebruiken om uw internet presentatie te ontwerpen.
Neemt u gerust contact op voor verdere informatie.
Wij horen graag van u en beantwoorden al uw vragen met plezier.

Wij bieden volledige tevredenheidsgarantie.

Dat u even uw neefje (hij is zo handig met computers) uw website laat ontwerpen, kan natuurlijk nog altijd.

Maar voor een doordacht en professioneel ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer info en/of offerte neem vrijblijvend contact op.

Onze diensten

 • Uw bedrijf op Internet. Tegenwoordig bijna onmisbaar. Immers, steeds meer bedrijven en particulieren zoeken éérst op het "world wide web".Indien u ook te vinden wilt zijn op Internet, bieden wij u die mogelijkheid!
 • Van Erp WebDesign is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en promoten van websites. In samenwerking met de klant ontwikkelen wij een plan van aanpak waarmee we samen aan de slag kunnen.
 • Wij bieden one stop shopping. Dit wil zeggen, één adres voor het registreren, ontwerpen, onderhouden en presenteren van uw website. Alles geheel aangepast aan uw budget en wensen.
 • Van Erp WebDesign biedt u een totaal pakket waardoor onze service niet ophoudt bij het ontwerpen van een website.Wij testen, publiceren en verzorgen uw website.
 • Iedere maand zijn er statistieken waaruit kan blijken dat een bijstelling van de website nodig is, wij kunnen u hierin desgewenst adviseren.
 • Van Erp WebDesign, de sleutel tot uw succes.
 • "Wat kost een web-site?"
  Dit is een heel belangrijke vraag. Het probleem is alleen dat het veel eenvoudiger is een vraag te beantwoorden als: "Wat kost een huis?" of "Hoe lang is een touw?".
 • Het internet of (world wide web) staat vol met "web-designers" die u gouden bergen beloven en een web-site voor u in elkaar zetten voor een appel en een ei. Alleen, er zijn net zoveel verschillende websites als er bedrijven zijn. Een web-site waarvan er dertien in een dozijn gaan is meestal niet succesvol.
 • Daarom is een ding zeker: Uw bedrijf komt toch nog voor hoge kosten te staan met dat soort aanbiedingen. Wat te denken van de kosten van de verloren tijd. Dan blijkt weer, goedkoop is duurkoop. Tijd is de bepalende factor. En dat is weer een van de redenen waarom vaste prijzen niet bestaan voor web-sites, in ieder geval niet voordat wij precies weten wat de klant wil. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen uitzoeken wat uw eisen zijn en wij met het grootste plezier voor u een aanbieding kunnen maken.
 
Uw ip is: 44.221.70.232-

Colani / Ambernet / van Erp / Mundel / Bondjes / Serverthuis - Design en hosting by: Colani webdesign site templates, layouts, and tools.