Pages

Onze TK domeinen

11 december 2014 - Colani

Systeembeheer

Van Erp Automatisering is een regio gebonden organistatie sinds 1996 gespecialiseerd in systeembeheer voor eenmanszaken (ZZP'ers) en kleine tot middelgrote organisaties.

Wij maken sinds 2001 gebruik van de gratis domeinnaamregistratie van DOT TK voor test en live domeinen.

Waarom:

- snel

- betrouwbaar

- gratis

- onbeperkt aantal

 


Voor meer info en/of offerte neem vrijblijvend contact op.

Veelgestelde vragen - FAQ

  • Wat is Dot TK?
    Dot TK is een GRATIS domein registratie voor alle webpagina's op het Internet. Dot TK domeinen werken hetzelfde als alle andere domein extensies, behalve dat het gebruik van onze domeinnamen geheel gratis is. Sinds 2001 maken wij en miljoenen mensen wereldwijd al gebruik van de .TK domeinen. Dit maakt je .TK domeinnaam onderscheidend en herkenbaar.
  • Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is de naam die je gebruikt om een website te bezoeken. Bekend zijn natuurlijk de .COM's en de domeinen die eindigen met een landcode zoals .NL en .BE.
  • Hoe gaat het me helpen?
    Het gebruik van een korte Dot TK domeinnaam maakt het voor anderen makkelijk om je website te vinden. Je kan een Dot TK domeinnaam laten doorverwijzen naar elk andere webpagina, homepage, web profiel, weblog, blog, web gallery of foto gallery. Het maakt niet uit! De registratie van je eigen .TK domein is heel gemakkelijk!
  • Meer bezoekers op je website
    Dot TK laat je niet alleen gratis domeinnamen registreren, maar linkt ook nog eens gratis jouw website in TiKinet. TiKinet is het netwerk van alle actieve Dot TK websites. Wanneer je een TiKilink maakt (simpelweg een kort en krachtige beschrijving van je website) zal je website automatisch door Dot TK worden gepromoot op alle andere websites die over hetzelfde onderwerp gaan als jouw website. Hiermee krijg je meer bezoekers. Met de Dot TK Traffic Check kan je je bezoekersaantallen zien stijgen en bovendien zien waar je bezoekers vandaan komen.

 

 


Colani / Ambernet / van Erp / Mundel / Androidhelp / Goobuntu / Serverthuis / faceu
Hosting by: Colani webdesign.